Klintsten aktuell för en comeback

Storvreta åkte hem från Skåne senast i besvikelse efter tappad poäng, men ändå avancerade laget i tabellen och återtog serieledningen. Nu väntar Warberg.

Viktor Klintsten är aktuell för comeback när Storvreta tar emot nykomlingen Warberg i IFU Arena.

Viktor Klintsten är aktuell för comeback när Storvreta tar emot nykomlingen Warberg i IFU Arena.

Foto: Håkan Lundh/arkiv

Innebandy2019-11-22 15:50

Lite överraskande fick Storvreta bara två poäng mot Höllviken, men eftersom Falun samtidigt fick storstryk av Pixbo så "återställdes ordningen" i tabellen – Storvreta i topp.

– Det var en intressant omgång även om vi inte tittar så mycket på vad andra lagen gör, säger Kristofer Widlundh, assisterande tränare i Storvreta.

Målvakten Viktor Klintsten fanns inte med i truppen mot Höllviken, men nu är han tillgänglig. Om det blir något spel mot Warberg på lördagen återstår dock att se.

– Viktor är på väg tillbaka och är med och konkurrerar om en plats, säger Widlundh.

Warberg är en klassisk innebandyförening – faktiskt inte långt efter Storvreta meritmässigt – men är nykomling den här säsongen och huserar, kanske av naturliga skäl, i botten av tabellen.

– Vi ska försöka strypa Warbergs offensiva omställningar, säger Widlundh när han får frågan vilket Storvretas segerrecept kan tänkas bli.

Storvreta hade över 2 700 åskådare i jubileumsmatchen senast, men så många blir det inte mot Warberg. Kanske kan hälften lockas att komma tillbaka.

– Det är betydligt roligare att spela när det är mycket folk på läktaren, säger Kristofer Widlundh.

Storvreta kommer vid seger att ge en hjälpande hand till Sirius, som  ligger i botten av tabellen tillsammans med Warberg. Det är bara målskillnad som skiljer lagen åt.

Matchdags

Storvreta–Warberg

Superligan

IFU Arena 16.00 (lördag)

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!