I söndags besegrades Mullsjö med 12-1 hemma på Hovet och inte mindre än tio spelare noterades i målprotokollet.

Det måste vara roligt att vara tränare i Storvreta nu Jonas Pettersson?
– Ja det är ganska smidigt nu. Det är många knutar som har släppt för hela laget och man njuter som tränare när vi har nio olika namn på de nio första målen mot Mullsjö, säger Jonas Pettersson.

Vad kan Balrog göra för att stoppa er?
– Vi mötte Balrog i en träningsmatch innan säsongen och sen hemma i serien och har haft två relativt enkla segrar, men de har spelat rätt bra på hemmaplan och det blir nog tuffare den här gången, säger Jonas Pettersson.

Vad säger ni till spelarna för att undvika underskattning?
– Vi är alldeles för professionella för att ta in sådana tankar och det finns en ödmjukhet i gruppen efter den formsvacka vi har haft under säsongen. Det är hårt jobb som har tagit oss till den här formtoppen och det är lätt att fokusera när man upptäckt att det är så mycket roligare att vinna än att förlora, säger Jonas Pettersson.

Inte heller Mika Kohonen tror att det är någon risk för underskattning.
– Det är upp till oss att se till så att inte några sådana tankar kommer i spel och vi är inställda på att jobba hårt, säger Mika Kohonen.

Kohonen kom till Storvreta år 2004 som nybliven mästare och målkung för just kvällens motståndare. Sedan dess har Balrog haft svårt att hänga med i toppen och ligger just nu på nedflyttningsplats. Kohonen är väl medveten om tabelläget men kommer inte att visa någon barmhärtighet mot sin gamla klubb.
– Ikväll ska vi vinna. Jag kommer alltid ha kvar minnen från Balrog i mitt hjärta och jag har haft för vana att inte jubla när jag gör mål för Storvreta i Botkyrkahallen. Vi får se hur jag gör ikväll, skrattar Mika Kohonen.