Efter lång väntan har det blivit klart med nästa match för welterviktaren Zebaztian Kadestam i One Championship som är Asiens ledande MMA-organisation. Den 13 juli ställs han mot unge talangen Agilan ”Alligator” Thani från Malaysia i en stor turnering i Axiata Arena i Kuala Lumpur.

– Vi har väntat på att One Championship ska säga att de har en match till så det känns sjukt spännande att det snart är dags. Ända sedan skadan har vi följt en långsiktig plan för att komma tillbaka starkare och bättre än tidigare och kroppen känns i fin form. Jag hoppas att det räcker till seger och att jag kan slå igenom stort det här året, säger Zebaztian Kadestam.

Resan till den kommande matchen har varit lång för den Uppsalabördige MMA-fightern som dragits med en skada på okbenet sedan hösten förra året. Då blev han avstängd från att tävla i sex matcher för att återhämta sig och blev tillgänglig för matcher igen i början av mars. Sedan dess har Zebaztian väntar på ett datum för nästa fajt och förberett sig.