Sam Lundholm missar söndagens möte med Malmö på grund av skadekänning i baksidan av låret som han ådrog sig i slutet av matchen mot Dalkurd.

In i truppen kommer istället Henry Offia som därmed är med i en allsvensk trupp för första gången och kan göra debut i högsta serien.

– Det är kul att vara med och jag ska göra mitt bästa om jag får spela. Jag måste fortsätta träna och jobba hårt för att bli bättre, det är mitt jobb och jag vill utveckla allt i mitt spel varje dag, säger Henry Offia.

Tidigare i veckan hoppade Offia in i cupmötet mot Strömsberg och stod för ett av målen när Sirius vann med 4–0. Mittfältaren kom till klubben i januari och var tidigare under säsongen utlånad till Sollentuna i division 1.

– Det var roligt att spela och jag är glad över målet och att vi vann. Jag har jobbat hårt och det var en bra chans för mig att visa det, säger Henry Offia.

Jämfört med truppen mot Strömsberg tillkommer även Philip Haglund, Jesper Arvidsson och Kerim Fegrouch efter att de vilades. Därmed är truppen densamma som i senaste allsvenska omgången jämfört med en förändring.

I Sirius saknas alltjämt Daniel Jarl, Stefano Vecchia, Abdul Razaak, Elias Andersson och Karvan Ahmadi på grund av skador.

– Sam är 50/50 men vi vill att han ska vara hundra procent och vilar honom. Henry har sett jättebra ut de senaste veckorna och stod för ett fint inhopp mot Strömsberg. Han bidrar med snabbhet, målfarlighet och entusiasm, säger Kim Bergstrand, tränare i Sirius.