– Det kommer handla mycket om inställning i en sådan här match. Det har varit så tätt matchande och det handlar om att kunna ladda om. Det ska bli spännande och se vad vi klarar av, säger Sirius tränare David Ahlmark.

Sirius vs Jönköping är på förhand en oviss historia mellan två på papperet jämna lag. Vad som kommer att avgöra matchen är svårt att peka på.

– Jag hoppas att vi vinner för att vi har en bättre organisation och kanske också mer kvalitet på vårt lag. Men Jönköping har gjort det bra och åkte ju bland annat till Växjö och vann, vilket är otroligt starkt. Det kommer att bli tufft.

Till syvende och sist handlar det om inställningsfrågan, viljan att vinna när det krävs som mest.

– Vi utvecklas hela tiden, vi är ett ungt lag och vi försöker lära oss ett nytt sätt att spela. Jag är nöjd så här långt. Vi har fått träff i vissa matcher och när vi har förlorat är det inte för att vi har fallerat utan helt enkelt för att vi har mött bra motstånd som vinner de jämna matcherna, säger David Ahlmark.

Andreas Lundell och Jonathan Blomkvist är fortsatt på skadelistan, liksom Patrik Burman som lider av sviterna efter sin hjärnskakning.