Kim Nilsson är klar för Rospiggarna.
– Det känns väldigt bra. Han har verkligen levt upp till de förväntningar som jag hade ställt på honom, säger lagledaren Mikael Teurnberg.
Kim  Nilsson och Timo Lahti är de enda förare som är helt klara för Rospiggarna inför den allsvenska säsongen 2012. 1 december måste truppen vara klar.
Andreas Jonsson är förstås den viktigaste pusselbiten.
– Andreas har haft en hektisk säsong. Jag vill låta honom få landa lite först, säger Mikael Teurnberg, som just nu fokuserar på att hitta två svenska juniorer.

Varje klubb måste ha minst en junior i sitt lag och som dessutom måste köra minst tre heat. Förra säsongen var detta inget problem eftersom Rospiggarna hade många svenska juniorer, bland andra Kim Nilsson.
– Vi hade tre femtedelar av det svenska juniorlandslaget (Kim Nilsson, Simon Gustafsson och Ludvig Lindgren), men har alla tre blivit seniorer, säger Teurnberg.
Rospiggarnas målsättning var inte glasklar förra säsongen, men nu är det bara en sak som gäller: Att vinna den allsvenska finalen och gå upp i elitserien.
– Vi vill gå upp och jobbar för att skapa en vinnande förartrupp, säger Teurnberg.
Andreas Jonsson är alltså ett måste.
Räknar du med att Jonsson kör i Rospiggarna 2012?
– Jag hoppas det. Om någon vecka kan jag nog ge ett besked, säger Teurnberg, som först skojade med UNT och helt allvarligt sade att klubben skrivit ett gästkontrakt med Fredrik Lindgren i stället för Jonsson.

Eftersom elitserien bantas till åtta lag och trupperna blir mindre så kommer en del förare att ”bli över.” Frågan är om exempelvis Ludvig Lindgren får något elitkontrakt nu när han har blivit senior. Simon Gustafsson lär dock få elitseriekontrakt.
Smederna, Örnarna och Lejonen lär ha ambitioner att vara med i toppstriden nästa säsong. Och Gnistorna kan nog få ett bra lag om Thomas H Jonasson blir gästförare. Det sägs också att Fredrik Lindgren är aktuell som gästförare i Smederna nu när Jonasson försvinner.