Michael Lundgren kom till Sirius sommaren 2016 då han blev klubbchef, en ny tjänst som ersatte den vd-tjänst som Ola Andersson tidigare haft och som han lämnade under vintern 2015. Efter drygt två år på tjänsten väljer nu Lundgren att lämna Sirius.

– Det har varit två fantastiska år och jag kommer utan tvekan att sakna pulsen runt matcherna, för att inte tala om medarbetarna på sportkontoret, ledare och spelare i a-laget, instruktörer i akademi och ungdomsverksamheterna och våra volontärer, säger Michael Lundgren till Sirius hemsida och fortsätter:

– Under en tid har jag känt att det är dags att gå vidare mot nya utmaningar och nu är beslutet taget.

Lundgren kommer att jobba kvar säsongen ut i Sirius och för styrelsen börjar nu arbetet med att hitta en lämplig ersättare till avgående Lundgren.

– Michael Lundgren har gjort en stor arbetsinsats med organisationen och arbetsformerna. Med sin höga sociala kompetens har Michael dessutom på ett utmärkt vis skött kontakter med våra sponsorer, supportrar och föreningens olika verksamhetsansvariga. Vi tackar Michael för hans tid och arbete som klubbchef och önskar honom all lycka i sin framtida gärning, säger Sirius ordförande Ove Sjöblom.