Arvidsson kom till Sirius under sommaren 2016 och nu står det alltså klart att han blir Sirius trogen över säsongen 2020.

– Det var inga utdragna förhandlingar. Jag pratade med Sirius innan semestern och båda var klara på att vi ville fortsätta. Nu tog vi tag i allt och jag kritade på, säger Arvidsson.

33-åringen har varit en av Sirius bästa spelare sedan sommaren och toppar den interna skytteligan med fyra mål tillsammans med Philip Haglund och Moses Ogbu. Arvidsson ser inte slutet på karriären utan kan tänka sig att spela vidare även efter 2020.

– Som jag känner mig nu så har jag många år kvar, men vi börjar med två. Vi får se hur kroppen känns, men jag har klarat mig ifrån större skador under min karriär. Kroppen känns bra, huvudet känns bra så det är bara att köra.

Var ser du Sirius om två år?

– Jag tycker att Sirius visar tydligt att de har en tro på framtiden. Vi har fått in nya spelare som känns väldigt spännande och jag tror att vi kommer att vara ett stabilt allsvenskt lag, säger Arvidsson.

Kim Bergstrand är nöjd med sin senaste kontraktsförlängning.

– "Jeppe" är en jätteduktig fotbollsspelare som är mångsidig och rutinerad. Han kan mycket fotboll och gör en hel del poäng också, det känns jättebra att få kontinuitet där, säger Bergstrand som hoppas kunna förlänga med fler spelare framöver.

– Någon till innan augusti är slut tycker vi i alla fall.