Det var ett något udda firande efter att Ellen Toivio avgjort matchen. Först blev Beata Olsson, som själv gjorde mål i matchen, bortknuffad av Marika Bergman Lundin. Kort senare kom ytterbacken Sara Olai in i kramandet – och råkade sätta en armbåge i ögat på Olsson.

– Sara kom och var glad. Först blev jag puttad av Marika, det var okej, men armbågen var inte lika kul, skrattar Olsson.

Någon större fara var det dock inte och Olai bad direkt om ursäkt till sin lagkamrat.

– Men det gjorde faktiskt lite ont när det hände, säger Olsson.

Beata Olsson var tillbaka i startelvan efter att ha blivit bänkad sist mot AIK. Återigen fick hon chansen som tia och hon stod för en av säsongens bästa insatser. I den första halvleken blev det alltså mål och det följdes upp med flertalet chanser i den andra akten.

– Jag hamnade ganska mycket rättvänd, men jag borde ha tagit bättre hand om chanserna. Det får bli en annan gång, säger Olsson.

Du trivs bra som tia?

– Ja, bättre än jag trodde faktiskt. Jag är med lite mer i spelet.

Hennes mål var också något udda då en hård rensning på mållinjen träffade henne och gick in.

– Det var kul att göra mål, men det var kanske inte mitt snyggaste i karriären. Jag såg att Cassandra kom runt på kanten och tänkte att hon skulle spela inåt så jag fortsatte bara att springa och fick bollen på mig.

Det var Olssons andra mål för säsongen och därmed har hon redan nu gjort lika många mål som hon gjorde under hela fjolåret.