Mårtensson kan inte se något positivt

Tony Mårtensson hade lätt att hålla sig för skratt efter förlusten i Timrå. Trots den heroiska försvarsinsatsen var han väldigt besviken. "Vi måste göra mål."

Almtunas Tony Mårtensson (i vitt) i kamp med Timrås Albin Lundin. I början av förra säsongen spelade de tillsammans i Almtuna, nu är Lundin poängkung i Timrå.

Almtunas Tony Mårtensson (i vitt) i kamp med Timrås Albin Lundin. I början av förra säsongen spelade de tillsammans i Almtuna, nu är Lundin poängkung i Timrå.

Foto: Håkan Lundh

Ishockey2019-10-16 21:52

Det var Mårtenssons kedja med Villiam Haag och Tobias Liljendahl som skapade det mesta av det bästa i anfallsväg i NHK Arena i Timrå. Så pass många heta chanser att Mårtensson var kritisk efteråt eftersom Almtuna åkte hem med en nolla i målkolumnen.

– Det är svårt att försöka hitta något positivt efter den här matchen. Vi har chanser i slottet och ska vi vinna sådana här matcher så måste vi sätta dom chanserna, säger han.

Att Almtuna på nytt gjorde en bra försvarsmatch är inget större plåster på såren för Mårtensson:

– Vi vinner inga poäng på att kämpa även om Timrå säkert tyckte att det var jobbigt att möta oss.

Mårtensson hade själv ett par skott och framförallt satte han upp för kedjekompisen Villiam Haag, bland annat mitt framför kassen. Haag fick bara halvträff på pucken. Annars var det ett typiskt Haagläge.

– Det ska bara smälla ... "Pertan" (Per Svensson) hade också något läge i slottet. Vi har inte råd att missa sådana chanser. Det är mentalt tungt att bara förlora, så jag har svårt att se något positivt just nu, säger Tony Mårtensson.

Karta: NHK Arena
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om