– Det är en planerad semester sedan tidigare, säger Siriustränaren Tobias Svensson om att Wiklund befinner sig i Thailand och saknas under söndagen och ytterligare tid framöver.

Wiklund som hittills gjort sex mål under säsongen kommer även att vara borta från hemmamatchen mot Malmö i nästa omgång.

Vad innebär det för laget?

– Vi får ändra om lite eftersom vi tappar högerforwarden i den linan Agnes spelat i. Sofie Paulsson tar den platsen och kan nog hålla samma intensitet, säger Svensson.

Sirius höll på att ta poäng av självaste Täby i förra omgången men föll till slut med uddamålet i vad som tränare Svensson rankar som en av lagets topp tre-prestationer under säsongen. Nu ställs de inför likvärdigt motstånd. Ett topplag, som liksom Täby, har en tydlig förstaformation. Planen är att Sirius ska störa den så mycket det bara går.

– En av våra formationer matchade hårt mot Täbys första. Det blir samma tänk nu. Vi ska försöka störa Moras förstaformation som mycket det går, säger Siriustränaren som har gott hopp om poäng.

– Kan vi hålla samma fokus som mot Täby och ligga rätt i positionerna är jag säker på att vi kan störa Mora, säger han.