Eiswohld klev av efter drygt halva träningen och fick sedan behandling av Sirius naprapat Anton Hagberg. Efter träningen kom dock mittbacken med lugnande besked – och finns med i den 19-mannatrupp som är uttagen till matchen mot Östersund.

– Jag blev lite trött bara, det är ingen fara, säger Eiswohld.

I truppen utgår Tim Björkström, som är avstängd efter tre gula kort, samt sjuke Christer Gustafsson. In kommer i stället Ian Sirelius, som är tillbaka efter avstängning, samt mittfältaren Mauricio Albornoz. En av spelarna kommer inte att finnas med under lördagen då truppen kommer att bantas till 18 man.

– Det är lite liknande som mot Hammarby faktiskt, de spelar ganska lika. De har ändrat lite personal sedan vi möttes sist och är ganska flexibla i hur de spelar då de har spelat både tre- och fyrback här på slutet. De är fortfarande ett skickligt lag med en hel del spets, framför allt med Hosam Aiesh är en av allsvenskans absolut bästa spelare. Kommer vi upp i en liknande prestationsnivå som mot Hammarby så ser det jättebra ut för Sirius, säger tränaren Kim Bergstrand.

Vad tycker du skiljer Östersund nu jämfört med under Potter?

– Jag tror att det är mer spelarnas olika egenskaper som har ändrats. Det är inte lätt att ersätta all den kvalitet som har försvunnit så jag tycker mer att det märks på det än organisatoriskt, säger Bergstrand.