Graff slutade tvåa i mästerskapet i fjol och målsättningen i år är att återigen slåss om segern. Säsongen fick en minst sagt bra start för Uppsalaföraren och toppades med en seger i det andra racet då han lurade ledande Marcus Palnér i den sista kurvan (!).

– Det är så bra att det finns inte, jag är otroligt nöjd med manövern. Jag är egentligen mer van att den inte går igenom, men nu gick det. Det känns helt fantastiskt, säger Graff.

Efter att ha slutat trea i det första racet på utnötta däck så blev det andra racet en riktig nagelbitare. Graff tog starten från tredje rutan och var snabbt uppe i ledning. En ledning som Palnér återtog efter ett misstag. Graff kom dock tillbaka igen och kunde rycka till sig en liten ledning i samband med säkerhetsbilen. Efter att ha halkat ut i det smutsiga spåret tappade han dock ledningen igen.

– Det var en riktig nagelbitare, säger Graff.

En drömstart på säsongen alltså för Graff.

– Egentligen kände vi att de andra hade ett litet övertag på oss inför helgen, men den fördelen har vi jobbat i kapp nu. Vi har ingen annan målsättning än att vara med i toppen.

Nästa tävling är helgen den 10-11 juni i Ljungbyhed.