– Vi tar ett definitivt beslut i morgon (måndag) när vi vet hur han har reagerat efter träningen, säger Almtunatränaren Marcus Ragnarsson.

Vid tre tillfällen har Rollin-Carlsson varit på gång tillbaka efter hjärnskakningen mot Oskarshamn. Bakslag alla gånger. Huvudvärk.

Nu hoppas Almtuna att nummer 15 ska vara redo.

– Om det inte händer något så går "Rolle" in tillsammans med Milton (Oscar) och "Foppa" (Fredrik Forsberg), säger Ragnarsson.

Almtuna ställs mot Vita Hästen i Himmelstadslundshallen i Norrköping. Senast lagen möttes blev det 0–4 i Gränbyhallen, som kan ha varit Almtunas sämsta insats den här säsongen – i alla fall i serien.

– Vi får väl göra en bättre nu då, säger Ragnarsson med ett litet skratt.

För Almtuna speluppehållet lite olägligt, detta trots skadorna på Jesper Mångs, Jonathan Leman och Victor Rollin-Carlsson. Almtuna var nämligen inne på ett vinnande spår – tre poäng mot Modo och två mot Södertälje.

Nu väntar en viktig månad. Man brukar säga att november avgör den slutliga tabellpositionen. Det är tätt med matcher.

– Har vi samma tålamod som mot Modo och Södertälje så har vi en bra chans att vinna. Vi har inte släppt till så många chanser och har spelat med ett bra tålamod, säger Almtunatränaren, som har alla spelare tillgängliga förutom backduon Mångs och Leman. Oscar Fröberg vaktar målet.