För att över huvud taget ha någon chans mot Joakim Hedqvist och de andra i Vänersborg så måste Sirius försvarsspel fungera.

Det måste se ut som mot Bollnäs.

– Vi måste minimera misstagen och hålla markeringen bättre. Kan vi spela på samma sätt som i World Cup så har vi chansen, säger försvararen – som ibland varit mittfältare – Oscar Rönnqvist.

Även i onsdagens match tvingas Sirius klara sig utan liberon Viktor Lundberg som lider av sviterna efter en hjärnskakning. Det är oklart om August Elebring spelar mot Vänersborg. Det kan tänkas att Teemu Määttä blir libero ...

– Han gjorde det jättebra mot Villa. Han är en av de starkaste spelarna i hela elitserien, säger Oscar Rönnqvist.

Määttä har passningskapaciteten, farten och hårdheten. Det som saknas kan vara lyrspelet. Men å andra sidan hade Viktor Lundberg också problem med lyrspelet när han en gång i tiden gick från högerhalven till liberoplatsen.

Efter raset (i första halvlek) mot Villa, där det stod 0–7 efter 34 minuter, så är försvarsspelet Sirius högsta prioritet.

– Att vi förlorade med 10–3 mot Villa är inget jättekonstigt resultat egentligen, men det ska inte stå 0–3 efter fem minuter och 0–7 efter en halvtimme.

Oscar Rönnqvist och de andra Siriusspelarna har förstås hängt med och sett hur det har gått i de andra elitseriematcherna, som exempelvis Frillesås som pressade Sandviken borta och Motala som vann i Söderhamn.

Är det resultat som skrämmer eller inspirerar kan man undra?

– Nej, det skrämmer inte, det är inga konstiga resultat. Det är små marginaler mellan tvåsiffrigt och ett jämnt resultat, säger Oscar Rönnqvist.