I förra veckan blev det klart att den tidigare Siriusmålvakten Andreas Andersson blir en av Dalkurds två målvakter säsongen 2019. Nu har han fått sin kumpan och därmed är klubbens målvaktsuppsättning klar. 23-årige Filip Anger har nämligen skrivit på för klubben över de kommande två säsongerna.

– Det känns jättekul att vara här. Det känns som ett bra gäng grabbar och framför allt det här med att vara här i en heltidsmiljö och kunna köra på det, det är kul och jag har fått en schysst bild av klubben den senaste veckan som jag har varit här, säger Anger till klubbens hemsida.

Sportchefen Adil Kizil:

– Vi har haft Filip här hos oss under veckan som har gått. Vi kände till honom lite sedan tidigare men vi fick en klarare bild av honom under träningsveckan, där han egentligen har bekräftat det vi hoppades kunna få se. Han är en väldigt duktig målvakt. I och med den här övergången stänger vi den positionen och vi känner oss väldigt trygga, där vi har två väldigt duktiga målvakter och det ska bli riktigt kul att se dem hos oss båda två, säger Kizil.