Tobias Liljendahl, som anslöt från Timrå inför säsongen, svarade för 32 poäng (10 mål och 22 assist) på 52 omgångar i allsvenskan den gångna säsongen och 24-åringen blir förstås en nyckelspelare när Almtuna börjar om i division I.

– Det ska bli kul att vara med på resan vi får göra nu. Jag är revanschsugen efter förra säsongen och jag har en bra känsla då jag tror det blir bra med denna nystart som föreningen gör. Det känns bra att ha signat då jag trivs väldigt bra i Almtuna, säger Tobias Liljendahl i ett pressmeddelande.

Tobias Liljendahl slutade trea i den interna poängligan i Almtuna och blirspelare nummer fyra att förlänga sitt kontrakt med Almtuna efter degraderingen till division I. Backen och lagkaptenen Per Svensson samt forwardspelarna Oscar Pentler och William Wiå är övriga tre.

– Det är roligt att även Tobias Liljendahl väljer att följa med oss på vår resa då han var en viktig kugge i förra säsongens lag och visade att han kan producera poäng på hög nivå. Tobias som har en bra karaktär både på och utanför banan kommer att vara en av stöttepelarna i vårt nya lagbygge, säger Niklas Sjölund, som är sportsligt ansvarig i Almtunas styrelse.