- Jag är ju här för att göra mål så det känns naturligtvis skönt att få lyckas direkt. Tycker jag spelade ganska bra och alla i laget jobbade verkligen hårt för segern, sade kanadensaren efter matchen.
Avgörandet kom i 70:e minuten. Jimmy Kristiansson passade Revivo som i höjd med straffområdet fintade skott, flyttade bollen till höger och sedan placerade bollen i nät utom räckhåll för gästernas duktige keeper Tommy Strömberg.
- Jag såg att målvakten lämnade en lucka vid bortre stolpen och lyckades hitta rätt med skottet, sa Revivo.

Strömsbergs tränare Janne Lindström var av förklarliga skäl inte nöjd med slutresultatet.
- Efter en tillknäppt första halvlek tar vi kommandot i andra och har bra kontroll på matchen första kvarten. Där har vi också våra bästa lägen och ska bara göra mål. Efter baklängesmålet får vi det jobbigt och kommer inte riktigt åt ESK.

Lindströms analys var korrekt. Strömsberg tog för sig alltmer efter paus och det fanns flera bud på bortaledning. Rutinerade Henrik Johansson ESK-målet höll dock sitt lag kvar i matchen och efter 1-0 var det hemmalaget som tog kommandot och hade ett par heta bud på ytterligare nätkänning, det bästa genom Rasmus Fries i friläge tio minuter före full tid.
- En oerhört viktig seger för oss och nu får vi lite arbetsro. Jag tycker vi slarvar i försvaret efter paus och bjuder motståndarna på chanser. Nya anfallarna Revivo och Emeh Izuchukwu får klart godkänt men hade det svårt då våra uppspel på dem inte var bra. Den detaljen måste bli bättre, sa ESK-tränaren Siggi Jónsson.