Sjösten har öst in mål för Älvsjö i division I och Uppsala hoppas så klart att hon ska fortsätta med det även i elitettan. Först väntar dock match i svenska cupen där Uppsala ställs mot division I-laget Gefle på bortaplan under onsdagen.

– Jennifer är spelklar och hon är med i truppen. "Ingo" (Wixner) ser ganska okej ut efter sin skada och det är möjligt att hon också kommer att vara med, säger tränaren Fredrik Bernhardsson.

Det är en del förändringar att vänta i Uppsalas elva jämfört med förlusten mot Umeå i lördags.

– För oss blir det tredje matchen den här veckan då vi spelar lördag, onsdag och lördag. Vi kommer nog se till att de flesta får speltid den här veckan så det kan bli en del rotation.

Det krävs seger mot Gefle och sedan mot ytterligare en motståndare för att Uppsala ska avancera till gruppspelet av svenska cupen som spelas under vintern.

– Det är ett av våra mål att ta oss till gruppspelet för vi tycker att det var riktigt bra att få de tävlingsmatcherna. I det läge vi är i nu är dock seriematcherna viktigast, men vi vill självklart vinna och gå vidare, säger Bernhardsson.