Rasmus och Casper Jansson har gjort en fin säsong, och var två av totalt sju svenska förare som kvalat in till tävlingen på klassiska Le Mans-banan i Frankrike, där Världsfinalen kördes på insidan av banan där Le Mans världsberömda 24-timmarstävling avgörs. Totalt deltog förare från 48 nationer i tävlingen.
16-årige Rasmus körde den största klassen 125 senior, med 144 deltagare. Efter en tiondeplats i tidskörningen väntade kvalheat och där var Rasmus som sämst tolva. I den efterföljande förfinalen blev det en 21:a plats totalt vilket räckte till final. Där blev det till slut en 19:e plats efter att ha varit nere och vänt på den 28:e platsen i finalen.
Lillebror 14-årige Casper Jansson ville inte vara sämre och inledde med en fin femteplats på tidskörningen i klassen junior 125 bland 108 förare, där han var blott 50 hundradelar från pole position. Efter stabil körning i kvalet så tog han startruta 17 i förfinalen, där han styrde in som 19:e förare. I den stora finalen klättrade han en placering till en slutlig 18:e plats.
Summa summarum så blev bröderna Jansson bästa svenskar i respektive klass. En stark prestation.