Precis som förra säsongen budgeterar Sirius med ett hemmasnitt på 4 500 på Studenternas under det andra året i allsvenskan.

– Vi vill gärna vara realistiska och lägga siffran lite i underkant. Vi hoppas så klart på betydligt högre publiksiffror än så, men vi vill inte budgetera för det, säger Sirius biljettansvarige Mats Karlström.

I fjol landade siffran på 5 174 i snitt, vilket alltså gav ett överskott trots att man tvingades spela en match i Gävle inför blott 1 071 personer.

– Det var definitivt ett jättelyft med förra året om man jämför med tidigare. Vi hoppas att ännu fler kommer och ser Sirius spela i år.

Ett större intresse har också märkts av i säsongskortsförsäljningen. Förra året sålde klubben totalt 1 100 kort ungefär, en siffra som man redan tangerat med tre veckor kvar till hemmapremiären.

– Vi kommer att spräcka den siffran i år, säger Karlström.

I och med Studenternas renoveras under säsongen så kommer publikkapaciteten också att sjunka på läktarna. I fjol kunde man som mest ta in 7 100 personer, men i år så är det 6 300 som gäller som max.

– Eftersom de har tagit bort den gamla ståplatsläktaren så har kapaciteten sjunkit lite, den nya läktaren täcker inte upp den fullt ut.

Sirius har ännu inte släppt lösbiljetterna till klubbens matcher i allsvenskan, men det är på gång.

– Vi ska sätta oss på onsdag och titta lite på när vi ska göra det, säger Mats Karlström.

Sirius hemmapremiär spelas den 8 april mot Sundsvall.