Sirius kommer som vanligt att ställa upp i en 4-2-3-1-formation och startelvan blir som följer:

Gustav Nyberg – Axel Björnström, Tim Björkström, Ayoub Alesaami, Karl Larson – Jesper Arvidsson, Christer Gustafsson – Stefano Vecchia, Sherko Faiqi, Sam Lundholm – Shkodran Maholli.

Det som framför allt sticker ut är att provspelande mittbacken Ayoub Alesaami får en match att visa upp sig i samt att Jesper Arvidsson, som till vardags spelar vänsterback, går in i balansrollen.

– Vi är nog ganska klara med utvärderingen av Ayoub, men nu blir det på riktigt lite grann. Det passar jättebra. Man får se helheten och vi har inte spelat så mycket på stora grejer sedan han kom, säger Sirius tränare Kim Bergstrand.

Finns det någon längre plan med Arvidsson som innermittfältare?

– Just nu är det så, sedan vet man inte vad som händer. "Jeppe" är så skicklig fotbollsspelare att man kan sätta honom i samtliga positioner så löser han det. Vi har bara "CG" som är frisk på den positionen. Kindlund har varit sjuk och Elias Andersson och Philip Haglund är skadade.

En annan spelare som saknas är Josh Wicks som under veckan varit sjuk och fortfarande inte har repat sig. Sedan tidigare saknas även Linus Nygren, Johan Eiswohld, Oscar Pehrsson och Moses Ogbu, som både är på väg tillbaka efter skador, samt långtidsskadade Karvan Ahmadi och Daniel Jarl.

– Vi är mycket nytt folk, lite provspelare så man kan inte förvänta sig att det ska sitta ihop sådär jättemycket. Man får något att förhålla sig till och jobba utifrån, det är väl det, säger Bergstrand.

I och med de många skadorna kommer Oskar Nilsson, Isac Bråholm, Daniel Baban, Gabriel Jansson och Buster Sjöberg från Sirius U19 alla att finnas med på bänken.