Visst betyder inte träningsmatcher någonting egentligen, men samtidigt är det bra mycket roligare att vinna än att förlora när Sirius går in i träningsvecka nummer tre för året.

Hur såg det då ut? Jo, helt okej stundtals tycker jag. Den första halvleken var jämn spelmässigt, men där Sirius Kingsley Sarfo var den som stack ut mest i positiv bemärkelse. Han spelade i en av balansrollerna tillsammans med Niklas Busch Thor och gjorde det riktigt bra. Snacka om att konkurrensen där är stentuff för i den andra halvleken kom Christer Gustafsson in och stod för en nästan lika fin insats då han gjorde Siriusdebut som kapten. På tal om konkurrens kan man även nämna en storspelande Lukas Jonsson i målet samt pigga inhopp från både Stefano Vecchia och Johan Andersson.

Det känns som att Sirius har bra konkurrens i truppen vilket visade sig i den andra halvleken då båda lagen bytte i princip hela sina elvor. Då var det Sirius som stundtals dominerade matchen och vann välförtjänt. Ett tecken på bra bredd inför den allsvenska säsongen. Den enda positionen som oroar är anfallet där det är lite tunt då Alexander Nilsson, vanligtvis funktionell mittfältare, får gå upp och spela som forward i halva andra halvlek. Där gäller det att Ante Björkebaum och Dragan Kapcevic dels håller sig friska och dels levererar.

Sammanfattningsvis var detta ytterligare en bra Siriuspremiär. Spelarna åkte från Örebro med ett leende på läpparna - oavsett matchens betydelse.