Sirius har spelat fyra matcher i superligan – varav de tre senaste avgjorts i sudden death – och ställs under onsdagen mot nykomlingen Team Thoréngruppen. Båda lagen har hittills samlat ihop fyra poäng och de blåsvarta vill ta sin första seger i IFU Arena.

– Vi har spelat fyra jämna matcher hittills och vårt försvarsspel har sett okej ut. Förhoppningsvis kan vi röra mer på fötterna och vara mer aggressiva än senast, säger Sirius tränare Niklas Johansson.

I lördagens hemmamatch mot Warberg kom 304 personer till IFU Arena – Sirius sämsta publiksiffra någonsin sedan debuten i högsta serien – och klubben hoppas på fler åskådare mot Team Thorengruppen.

– Det är alltid roligare att spela inför fler människor och vi hoppas få bättre fart på anfallsspelet. Det har inte sett superbra ut hittills men vi har tränat och pratat om vad vi ska göra för att förbättra det, säger Niklas Johansson.

För att försöka få igång anfallsspelet kommer Sirius att göra om en del i kedjorna.

– Vi får se hur det blir, men vi hoppas att det ger effekt och att vi kommer igång framåt, säger Niklas Johansson.

Till onsdagens match är Peter Berlin – som gjorde mål i lördags – tveksam till spel efter att ha varit sjuk i veckan och om han kan spela bestäms under förmiddagen.

– Det blir en tuff match, Thoréngruppen har börjat bra och visat att de klarar av spelet i SSL. Det finns inga lätta matcher i superligan och vi kommer att få kämpa för en seger, säger Niklas Johansson.