Det var i slutet av matchen som Björkström skadade sig i samband med en löpning in i eget straffområde. Nu har skadedomen kommit och den är lindrigare än befarat.

– Det är en liten blödningen i en liten del av ljumsken så det är ingen större sak. Jag får vila i några dagar, en vecka kanske så är jag på tårna, säger Björkström.

Backen har tidigare haft lite problem i samma område.

– Jag har haft lite smågrejer, men inget större. Nu är det väl lite värre, men inget jätteallvarligt.

Något spel mot Häcken blir det definitivt inte, men huruvida han kan vara tillbaka redan till måndagens bortamatch mot IFK Norrköping är oklart.

– Det blir bättre för varje timme, men jag vet inte. Jag missar onsdag i alla fall vilket är tråkigt, men så är det ibland, säger Björkström.

Sirius fystränare Viktor Helander säger såhär om skadan:

– Han spelar inte på onsdag, men längre prognos beror på hur han svarar på behandling och träning. Han har gott läkkött den killen, säger Helander.

Sirius saknar sedan tidigare långtidsskadade mittbacken Daniel Jarl fram till sommaruppehållet. Oscar Pehrsson är på väg tillbaka efter sin vadskada, men fanns inte med i truppen mot Elfsborg efter att ha fått en smäll mot foten på en träning. Pehrsson, som inte spelat en minut sedan i november, lär i alla fall inte vara en startspelare i onsdagens match.