Med två mål på 20 sekunder drog Hagunda ifrån till 5–1 i matchen mot Salem.

Därmed svarade laget direkt när Salem reducerat och innan andra perioden var slut stod det 6–1.

– Vi kommer ut och gör kanske våra två bästa perioder under hela säsongen. Vi hade scoutat de väldigt bra och fick träff på det vi ville göra. Det kändes som att vi exploderade in i matchen och var väldigt sugna på att vinna, säger Kristian Adolfsson.

Artikelbild

Han satte 5–1 i mitten efter halva matchen och i den sista perioden kunde Hagunda hålla undan.

Salem gjorde tre raka mål och kom närmare men Joel Norman fullbordade sitt hattrick när han satte 8–5 med två sekunder kvar att spela.

– Det blev lite nerv när de kom tillbaka och tog ut målvakten i jakten på fler mål. Men vi hade ändå ganska bra koll och det kändes som vi skulle hålla undan, säger Kristian Adolfsson.

Efter två avslutande förluster i grundserien vann Hagunda första Play Off-matchen till SSL och tog revansch på Salem som tidigare i mars bröt lagets obesegrade svit under ordinarie speltid som varade i nästan ett halvår.

– Det var riktigt skönt att göra en bra match mot Salem där vi dikterar och verkligen kan spela som vi vill. De gör några tröstmål på slutet men annars har vi kontroll över matchen, säger Kristian Adolfsson.

Play Off spelas i bäst av tre matcher och därmed är Hagunda en seger från att gå vidare i kvalet till SSL.

Andra mötet spelas på onsdag i IFU Arena.

– Vi tar med oss mycket från den här matchen och det känns otroligt bra att ha matchboll på hemmaplan, säger Kristian Adolfsson.