Två tillbaka – två nya frågetecken

Jimmie Pettersson och Filip Stenmark är tillbaka efter sjukdom. Båda är med i truppen mot Mullsjö men Storvreta har fått andra frågetecken.

Andreas Harnesk och Storvreta är redo för match.

Andreas Harnesk och Storvreta är redo för match.

Foto: Naina Helén Jåma/TT

Innebandy2019-12-10 15:27

Jimmie Pettersson är tillbaka efter det uppmärksammade bråket och sjukdom som hållit honom borta från spel i de två senaste matcherna.
Även Filip Stenmark – som missat de tre senaste matcherna – är redo för match igen.

– Båda tränade i måndags och såg bra ut. Det betyder mycket att båda är tillbaka och redo för spel, det är duktiga spelare och rejäla vinnarskallar som bidrar till laget, säger Andreas Harnesk, tränare i Storvreta.

Det har dock dykt upp två nya frågetecken då Viktor Klintsten och Henrik Stenberg varit sjuka och kan missa onsdagens match mot Mullsjö.
Storvreta kommer till matchen från två raka förluster – 5–2 senast mot Dalen och 5–4 mot Linköping efter straffar – och det var en vecka sedan förra matchen.

– Det har varit välbehövlig vila, vi har kört hårt under säsongen och många har kunnat återhämta sig. Vi hade träningsledigt några dagar och lagaktiviteter istället för att för att ladda skallar och kroppar. Vi hatar att förlora men det gäller att tänka långsiktigt och vi har valt att träna hårt för att vara som bäst i de viktiga matcherna. Det hade varit skillnad om vi förlorat två matcher i slutspelet eller fyra-fem i rad i grundserien, säger Andreas Harnesk.

Vad blir viktigt mot Mullsjö?

– Mullsjö är ett tufft och aggressivt lag med tydligt anfallsspel. Det gäller att vi ligger nära och tajt på dem, då är de inte lika bekväma i sin offensiv, säger Andreas Harnesk.

Matchdags

Storvreta–Mullsjö
Superligan
IFU Arena, 19.00

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!