Förutom de redan sex presenterade hemmamatcherna i elitettan med Uppsala Fotboll, tar vi nu ett ordentligt djupdyk ned i den lokala fotbollsmyllan och det här tar verkligen vår satsning till nästa nivå.

Det är både superhäftigt och väldigt roligt att kunna presentera en tablå lik denna. Det här är lokalbevakning i sitt esse. Det är klassisk fotbollsmark för många. Okänd yta för andra. Nu visar vi upp er och tar oss till – häng med nu! – arenor som Ekebyvallen, Vegavallen, Engvallen, Österängen, Stenhagens konstgräs och Rasbo IP, vidare till Tallarna och Tallparken och Valsätra IP.

Uppsala Fotbolls hemmapremiär på Österängen i elitettan mot Böljan kickar i gång allt den 15 april och följs upp av två division IV-matcher på herrsidan som på förhand kan bli riktigt bra.

Artikelbild

| Livesatsning. Nu visar vi upp Fotbollsuppland och tar oss till arenor som Ekebyvallen, Vegavallen, Engvallen, Österängen, Stenhagens konstgräs, Rasbo IP, Tallarna, Tallparken och Valsätra IP.

Procyon och Månkarbo möts direkt och är två satsande lag som vill uppåt i seriesystemet. Sedan tar vi hand om Ekebyderbyt mellan UIF och VP – en uppländsk klassiker.

Sportens nye videoreporter Pontus Stark kommer att stå bakom kameran och sköta de tekniska bitarna och framför kameran står ni uppländska fotbollsklubbar.

Det är ett stort utbud av livesändningar, men vi reserverar oss förstås för eventuella matchflyttar samt förbehåller oss rätten till ändringar i tablån.

Och förstås: Är det någon supermatch vi har missat? Är det något ”derby” som lockar mer publik än vanligt? Är det någon förening eller spelare som jubilerar på något extra vis? Tveka inte att tipsa oss.

Precis som vanligt kan matcherna ses utan extra kostnad om du är prenumerant på unt.se och är du ännu inte prenumerant kan du testa våra tjänster för 1 krona den första månaden. Välkomna!