Uppsala Bois höll jämna steg i en halvlek

Uppsala Bois höll jämna steg med AIK i cupmatchen i drygt en halvlek. AIK vann till slut med 4-0.

Hanna Nygrens Uppsala Bois, här i en match i fjol, höll jämna steg med AIK i en halvlek innan gästerna gjorde fyra mål och vann.

Bandy2019-10-13 19:49

Bois gjorde en resultatmässigt bra insats mot AIK i Svenska Cupen. Laget hade oavgjort (0–0) efter 45 minuters spel och hade även ett par hörnor.

Nu kom målen i andra halvlek i stället – och det var AIK som stod för det mesta av det bästa.

Olga Bogdanova gjorde 0–1 efter 57 minuter och efter det målet orkade inte Uppsala Bois resa sig. Men det kunde ha blivit en annan match om man utnyttjat straffen (till 1–1) men den brändes och bara någon minut senare gjorde AIK tvåan.

Karta: Relitahallen