Efter tre målrika kvalmöten med över tio fullträffar i vardera match blev det desto målsnålare i det fjärde mötet.

Inför den tredje perioden stod det 2–2 efter att Daniel Wadberg kvitterat för Hagunda med 35 sekunder kvar av andra perioden.

– Vi kom inte alls upp i nivå i dag, om vi spelat som vi kan göra så hade vi vunnit med tre–fyra mål. Jag vet inte riktigt vad som inte funkade, vi hade bra förberedelser och i det låga försvaret var vi okej men jag vet inte, säger Tomas Åhrberg.

Målvakten stod för flera fina räddningar i matchen och har varit en viktig pjäs i Hagunda under kvalspelet till SSL.

I slutet av matchen fick han lämna sin kasse när Hagunda febrilt jagade kvittering. Men det kom inget mer mål utan Warberg vann med 4–3.

– Man kan alltid komma tillbaka när det skiljer ett mål, det är ett slumpmål och så är vi tillbaka. Men sista procenten fanns inte där i dag och vi var för dåliga i dag helt enkelt, säger Tomas Åhrberg.

Åhrberg var med säsongen 2016/17 när Hagunda kvalade upp till Allsvenskan.

I januari gjorde han comeback efter att egentligen ha avslutat sin karriär och har sedan dess stått majoriteten av Hagundas matcher.

– Warberg försökte minimera sina misstag och gick inte fram lika mycket som tidigare, då blev det inte lika mycket hawaii-spel. Det blev inte lika många klara målchanser för något av lagen, men vi kan mycket bättre än det här och det får vi visa, säger Tomas Åhrberg.

Nu väntar en femte och avgörande match på bortaplan på tisdag.

– Vi ska inte göra så mycket annorlunda men vi måste få upp energinivån, det blir nog inte svårt i en sista och avgörande match. Det är deras tur att försöka stänga matchserien och det är lättare sagt än gjort och vi ska vinna.