Santesson hade skadekänning inför den senaste matchen (Västerås) men är alltså tillbaka nu. Han går in i kedjan med Alexander Lunsjö och Oscar Pentler medan Leon Larsson, 17-åringen, får chansen att spela med Oscar Milton och Victor Rollin-Carlsson.

Almtuna återgår till sin "gamla förstafemma" med Victor Hertzberg tillsammans med Tony Mårtensson och Lucas Sandström.

Även på målvaktssidan blir det byte: Arvid Ljung återkommer, och det beror verkligen inte på att Oscar Fröberg var dålig mot Västerås, tvärtom, han gjorde sin bästa match på länge.

Almtuna är indraget i bottenstriden och därför är söndagens match viktig. Man har bara Tingsryd och Vita Hästen bakom sig i tanellen.

Nu har Uppsalalaget en viss press på sig – inte för att haka på playofflagen utan för att hålla undan i botten. Ett stressigt läge får man förmoda.

– Stress? Nja ... Det är svårt att ta på, det kanske inte är stress, men vi har hamnat lite fel. Förra säsongen hade vi alla sådana här matcher (som mot Karlskoga och Västerås) med oss, säger tränaren Martin Gudmundsson.

Bara sex Almtunasegrar (trepoängare) är betydligt sämre än i fjol.

– Förra året kunde vi spela av en period genom att spela en ganska så tråkig men effektiv hockey. Det har vi inte lyckats med på samma sätt hittills, säger Gudmundsson.

Pantern kommer till Uppsala med en seger i Leksand i ryggen. Detta efter den otroliga skottstatistiken 53–27 till hemmalaget. Totalt 80 skott!

Det kanske var bra för Almtuna att Pantern vann mot Leksand.

– Det kvittar nog om man förlorar eller vinner, säger Gudmundsson.