19 november 2023 18:13
Ishockey

Wilmer Lindblads mål räckte inte när Enköping föll

Wilmer Lindblads mål räckte inte när Enköping föllWilmer Lindblads mål räckte inte när Enköping föll
15 november 2023 21:10
Ishockey

Förlust för Enköping trots mål av Viktor Mattsson och Alexander Starck

Förlust för Enköping trots mål av Viktor Mattsson och Alexander StarckFörlust för Enköping trots mål av Viktor Mattsson och Alexander Starck
12 november 2023 17:27
Ishockey

Daniel Andersson och Lukas Henze målgörare när Enköping förlorade

Daniel Andersson och Lukas Henze målgörare när Enköping förloradeDaniel Andersson och Lukas Henze målgörare när Enköping förlorade
5 november 2023 18:13
Ishockey

Formstarka Wings Arlanda tog ännu en seger

Formstarka Wings Arlanda tog ännu en segerFormstarka Wings Arlanda tog ännu en seger
1 november 2023 21:27
Ishockey

Enköping fick ge sig i straffläggningen mot Vallentuna

Enköping fick ge sig i straffläggningen mot VallentunaEnköping fick ge sig i straffläggningen mot Vallentuna
28 oktober 2023 20:50
Ishockey

Förlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Brödernas/Väsby

Förlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Brödernas/VäsbyFörlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Brödernas/Väsby
18 oktober 2023 21:26
Ishockey

Lukas Henze och Edvin Wiklund målskyttar när Enköping förlorade

Lukas Henze och Edvin Wiklund målskyttar när Enköping förloradeLukas Henze och Edvin Wiklund målskyttar när Enköping förlorade

Förlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Segeltorp

Förlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot SegeltorpFörlust för Enköping efter tapp i tredje perioden mot Segeltorp
8 oktober 2023 18:23
Ishockey

Tre poäng till Enköping efter avgörande i slutperioden

Tre poäng till Enköping efter avgörande i slutperiodenTre poäng till Enköping efter avgörande i slutperioden
4 oktober 2023 21:06
Ishockey

Förlust med 0-3 för Enköping mot Hanviken

Förlust med 0-3 för Enköping mot HanvikenFörlust med 0-3 för Enköping mot Hanviken
1 oktober 2023 18:14
Ishockey

Oscar Pentler i målform när Wings Arlanda vann

Oscar Pentler i målform när Wings Arlanda vannOscar Pentler i målform när Wings Arlanda vann
7 mars 2023 10:12
Fotboll

UNT säkrar ytterligare fotbollsrättigheter

UNT säkrar ytterligare fotbollsrättigheterUNT säkrar ytterligare fotbollsrättigheter
26 februari 2023 18:19
Ishockey

Viktor Burman och Leo Krantz målskyttar när Enköping föll

Viktor Burman och Leo Krantz målskyttar när Enköping föllViktor Burman och Leo Krantz målskyttar när Enköping föll
18 februari 2023 18:17
Ishockey

Enköping tvingas till kval efter förlust

Enköping tvingas till kval efter förlustEnköping tvingas till kval efter förlust

Enköping utan poäng efter förlust mot Vännäs

Enköping utan poäng efter förlust mot VännäsEnköping utan poäng efter förlust mot Vännäs
5 februari 2023 17:09
Ishockey

Seger för Enköping på hemmaplan mot Kalix

Seger för Enköping på hemmaplan mot KalixSeger för Enköping på hemmaplan mot Kalix

Förlust för Enköping borta mot Vallentuna

Förlust för Enköping borta mot VallentunaFörlust för Enköping borta mot Vallentuna