Av Andreas Nylén

9 februari 2006 00:00
Mat & dryck

Lättgravad sejrygg confiterad i brynt hummersmör med tomat, mandel, kronärtskocka och dill

Lättgravad sejrygg  confiterad i brynt hummersmör med tomat, mandel, kronärtskocka och dillLättgravad sejrygg  confiterad i brynt hummersmör med tomat, mandel, kronärtskocka och dill
9 februari 2006 00:00
Mat & dryck

Majskyckling med anklever, varm druvgelé, rödbeta och hasselnötter

Majskyckling med anklever, varm druvgelé, rödbeta och hasselnötterMajskyckling med anklever, varm druvgelé, rödbeta och hasselnötter
9 februari 2006 00:00
Mat & dryck

Varm chokladfondant med citroncurd, italienska maräng, blodapelsin och yoghurt

Varm chokladfondant med citroncurd, italienska maräng, blodapelsin och yoghurtVarm chokladfondant med citroncurd, italienska maräng, blodapelsin och yoghurt